L'Oficina de Turisme incrementa la seva activitat aquest estiu


  • Comparteix:

L'Oficina de Turisme ha rebut prop de 2.500 consultes

L'Oficina de Turisme ha rebut prop de 2.500 consultes

L'Oficina de Turisme ha registrat un total de 2.428 consultes entre els mesos d'abril i agost, unes 700 més que al mateix període de l'any passat. El Punt Informatiu, el dispositiu instal·lat al costat de l'oficina, ha atès les consultes de més de 900 persones. D'entre les activitats culturals ofertades a la nostra ciutat, la visita nocturna al Monestir continua destacant pel seu èxit de participació. La segueix una altra visita, la del campanar, l'església i el claustre, acollint totes dues un total de 450 participants.

La responsable de l'Oficina de Turisme, Marta de Castro, explica en què consisteix l'activitat turística amb més èxit d'enguany.

Marta de Castro

Es basa en una visita exclusiva per l'església i el claustre i, després de la visita, es realitza un tast d'un pastís medieval.



Juntament amb la visita al campanar, l'església i el claustre, l'activitat 'De Nit al Monestir' ha aconseguit superar la participació de l'any passat en un centenar de persones. Un altre increment de visites l'ha rebut directament l'Oficina de Turisme, amb prop de 2.500 consultes presencials des del passat mes d'abril i 911 al Punt Informatiu.

Tot i que la major part dels usuaris són santcugatencs, l'Oficina també ha atès un nombre significatiu de visitants estrangers, principalment anglesos i francesos. Segons l'entitat, el nombre d'aquest tipus de turistes es manté estable al llarg dels últims estius.

Dins de les consultes realitzades a l'Oficina de Turisme, destaquen les relacionades amb les activitats culturals i turístiques que es realitzen a la nostra ciutat i les rutes per fer senderisme. Ho explica Marta de Castro.

Marta de Castro

Ens demanen plànols turístics, opuscles amb informació de Sant Cugat i rutes per fer senderisme.


El mes de juny ha acollit el major nombre de visitants de l'estiu. De la seva banda, el mes de juliol ha rebut una increment de turistes catalans, aproximadament una trentena més que l'any passat.

L'Oficina de Turisme continuarà oferint al llarg de l'any diverses propostes culturals i d'oci, com les exitoses visites al Monestir, campanar i claustre i les rutes de senderisme pel Camí del Monjos i pel Parc Natural de la Torre Negra i Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.