La Plataforma de Defensa de Collserola critica CiU per patrimonialitzar el procés de protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per a la Defensa de Torre Negra ha denunciat l'aparició d'unes banderoles a Sant Cugat on Convergència i Unió afirma que ha salvat Torre Negra. Segons la plataforma, tots els partits polítics han treballat per la defensa d'aquest espai natural i no és just que CiU s'atribueixi per sí sol aquesta fita.

La Plataforma ha recordat que va ser ella qui va iniciar el procés de protecció de Torre Negra ara fa 9 anys i que tots els partits van manifestar el seu compromís amb aquesta causa a les eleccions de 1995. Des d'aquell moment, una Comissió de Seguiment formada per la Plataforma, l'equip de govern i els partits de l'oposició, ha coordinat el procés de protecció. Segons Kristian Helborzheimer, membre de la plataforma, els ha sorprès que ara Convergència i Unió es vulgui atribuir "haver salvat Torre Negra".

Kristian Helborzheimer

Nosaltres entenem que no és èticament correcte que CiU s'atribueixi la defensa de Torre Negra quan la característica principal d'aquest projecte és l'esforç col·lectiu


La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra ha demanat la retirada de les banderoles i que CiU prescindeixi de qualsevol campanya en aquesta línia. Helborzheimer troba positiu que els partits lluitin per implicar-se més en la defensa de Torre Negra però s'ha manifestat en contra de qualsevol monopolització per part dels partits.

Kristian Helborzheimer

Sempre hem intentat que la defensa de Torre Negra mai fos monopoli de cap partit


La plataforma reconeix l'esforç de l'equip de govern amb la protecció de Torre Negra però aclareix que aquesta sempre ha estat patrimoni de tota la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.