Tot a punt per a la inauguració de Cugat tv


Temes relacionats

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, ja és una realitat (30/jun/09)

L'alcalde estrena l'emissió de Cugat tv assegurant que és un model per a mitjans locals (27/jun/09)


  • Comparteix:

Cugat tv forma part del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, de titularitat municipal

Cugat tv forma part del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, de titularitat municipal

L'alcalde, Lluís Recoder, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inauguraran oficialment Cugat tv el 2 de novembre. La seu d'EsadeCreapolis acollirà l'acte, que servirà per presentar en societat la nova televisió on line de la ciutat, que va estrenar les emissions abans de l'estiu, coincidint amb la Festa Major, i que ja s'ha convertit en una referència en matèria d'innovació.

Recoder i Tresserras encapçalaran un acte que pretén, a més, convocar una àmplia representació de la societat santcugatenca, a qui van adreçats els continguts del nou mitjà de comunicació.

Cugat tv, que va començar a emetre per Festa Major, ofereix continguts per a tots els gustos, amb programes d'actualitat i entreteniment amb un marcat caràcter local i vocació de servei públic. Així, la televisió on line de Sant Cugat inclou continguts adaptats als interessos dels santcugatencs, com reportatges sobre l'actualitat general i esportiva de la ciutat, actuacions dels grups de música locals, programes infantils i reportatges de memòria històrica, entre altres.

Cugat tv és una televisió innovadora, que permet veure programes a la carta i que convida els espectadors a crear-se un 'canal propi' amb els continguts que més li interessen. Així ho destacava l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La idea de la televisió a la carta serà cada dia més habitual. D'aquesta manera pots decidir què vols i quan ho vols. És clarament el futur.


La inauguració oficial de Cugat tv tindrà lloc el 2 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, a la seu d'EsadeCreapolis.

Cugat tv forma part del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, de titularitat municipal. La web de Cugat.cat, portal d'entrada al grup, té més de 12.500 usuaris, segons dades certificades per l'OJD. Des d'aquest portal també es pot accedir a Cugat tv, o bé directament entrant a cugat.cat/tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.