L'Espontani, protagonista un any més de la Castanyada de la gent gran de Mira-sol


  • Comparteix:

La gent gran celebrant la castanyada al Casal de Mira-sol

La gent gran celebrant la castanyada al Casal de Mira-sol

La gent gran de Mira-sol ha reblert de festa i alegria el Casal del districte per celebrar la Castanyada. Un sopar de germanor ha servit per escalfar motors de cara al tradicional i esperat joc de l'Espontani. Els 75 assistents han acabat la vetllada ballant i fent gresca fins passades les dues de la matinada.

La Castanyada dels avis de Mira-sol ha començat amb un sopar de carmanyola amb el qual cadascú ha portat el seu plat, però han compartit les begudes i els dolços típics de Tots Sants. El bon ambient que s'ha viscut durant l'àpat ha animat els assistents a tornar a jugar a l'Espontani. Aquesta tradicional activitat que des de fa 15 anys diverteix i engresca els convidats, consisteix en sortir davant de tothom i explicar un acudit, recitar una poesia, ballar una coreografia o fer qualsevol actuació espontània.

Els assistents a la Castanyada organitzada pel Casal d'Avis de Mira-sol s'han mostrat entusiasmats amb aquesta festa que els serveix per reunir-se i fer cridòria amb la gent de la seva edat.

Assistents

Ens ho passem molt bé. / És molt divertit. / Mengem panellets, ballem una mica. / Encara que som grans tenim un esperit jove.



El president del Casal d'Avis de Mira-sol, Juan Muerte, explica per què s'ho passen tan bé a la tradicional Castanyada per a la gent gran del districte.


Juan Muerte

La gent gran fem la festa a la nostra manera, parlem, ballem, ens ho passem bé. Hem fet un grup magnífic



L'organització s'ha mostrat satisfeta amb el transcurs de la celebració i la participació, tot i que s'ha reduït una mica respecte edicions anteriors. Muerte atribueix aquesta minva a la proximitat amb la celebració del 16è aniversari del Casal d'Avis de Mira-sol, que va tenir lloc el 17 d'octubre passat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.