L'Envelat de Nadal obre aquesta tarda les portes a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Inauguració de l'Envelat de 2007

Inauguració de l'Envelat de 2007

L'espectacle 'Marremangu' del pallaso Pep Callau donarà, a partir de les sis de la tarda, el tret de sortida a l'Envelat de Nadal d'enguany. Aquesta edició recupera la centralitat de l'Envelat amb la seva ubicació a la plaça d'Octavià i proposa una extensa programació per a totes les edats. El 20è aniversari de l'Envelat de Nadal portarà a l'escenari la música i les actuacions d'Africa Zahouli, la Carrau, Rembrandt42, el mag Fèlix i l'humor dels pallassos de la companyia Teatre Mòbil, entre altres.

L'experiència de l'any passat de repartir les activitats entre la Casa de Cultura, el Museu i una carpa adjacent no va donar el resultat esperat i l'Ajuntament ha decidit enguany recuperar centralitat amb la ubicació de la plaça d'Octavià.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat com el consistori ha apostat per les activitats de Nadal i en especial per aquesta nova centralitat.

Xavier Escura

L'any passat l'Envelat va quedar una mica dissimulat amb el canvi que vam fer. Enguany, però, recuperem la centralitat amb la plaça d'Ocatavià.


Un dels punts forts de l'Envelat serà, com ja és tradicional, l'entrevista que faran aquest dijous els nens i nenes a l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder. Els més petits podran fer les preguntes més compromeses de l'any en un programa especial presentat per la periodista de Cugat.cat Sílvia González, i que s'emetrà en directe per Cugat ràdio i Cugat diari. La cita serà al punt del migdia.

L'Envelat acollirà un any més activitats tradicionals com la màgia, el teatre, el circ i les titelles. Per l'Envelat desfilaran artistes, companyies i grups com el mag Edgard, Ai Carai!, Veus Veus, Farrés Brothers i Tot Circ, entre d'altres.

Aquesta i la resta d'activitats de l'Envelat es podran seguir al canal Nadal, de Cugat tv, que dedicarà una especial atenció a tot el que succeeixi en el principal punt d'interès de la ciutat durant aquest periode nadalenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.