Els santcugatencs poden votar les millors fotografies del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Una de les fotografies presentades al concurs

Una de les fotografies presentades al concurs

La 6a edició del concurs de fotografia Vallès Natural organitzat pel Consell Comarcal ha obert el període de votació popular. Tothom qui vulgui es pot inscriure fins al 17 d'aquest mes per votar la seva fotografia preferida. La suma dels vots populars comptarà com un membre més del jurat que triarà les millors obres del 2009 en diverses categories, sempre amb el fil conductor de representar algun tret de la comarca.

Aquest concurs de fotografia vol donar a conèixer l'entorn natural de la comarca en qualsevol dels seus aspectes: paisatge, flora i fauna i patrimoni arquitectònic i cultural. També vol sensibilitzar sobre la conservació del medi. Una selecció de les fotografies presentades en aquest concurs es mostraran a la 3a Exposició Fotogràfica Vallès Natural, una exposició itinerant que es podrà veure a diferents municipis de la comarca.

Aquesta 6a edició del concurs compta amb set fotografies realitzades a Sant Cugat.

El jurat seleccionarà de les diferents categories la millor fotografia que s'endurà 500 euros i un diploma. Les millors obres de paisatge, flora i fauna i patrimoni arquitectònic i cultural rebran 300 euros cadascuna i també un diploma.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.