Més de 6.000 persones participen a la tretzena Diada Familiar de l'escola La Farga


  • Comparteix:

Més de 6.000 persones han participat aquest diumenge a les activitats de la tretzena edició de la Diada Familiar de l'escola La Farga. A més d'oferir diferents propostes lúdiques, com un parc d'atraccions o un torneig d'escacs, la diada també ha servit per donar a conèixer les activitats que fan els alumnes durant el curs.

Amb la col·laboració dels propis alumnes, l'escola ha aprofitat per difondre activitats especials, com un treball de recerca arqueològica o els nous serveis que ofereix als pares a través d'una intranet. Segons el coordinador de la jornada, Xavier Serra, aquesta edició ha estat un èxit:

Xavier Serra

Ha estat un dia ple d'activitats i estem plenament satisfets


Per la seva part, l'alcalde ha subratllat la qualitat de l'ensenyament de Sant Cugat, que atrau famílies d'altres poblacions, i ha remarcat que, tant l'escola pública com la privada, contribueixen a que la ciutat compti amb una excel·lent oferta educativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.