Els socis de la Unió aproven les mesures de Pere Marín per treure l'entitat de la crisi


Temes relacionats

L'exdirector del Teatre la Unió carrega contra l'actual junta directiva de l'entitat (27/gen/10)

La Unió recorre a l'Institut Català de Finances per sortir de l'embargament (25/gen/10)

L'expresident de La Unió alerta del perill de perdre la professionalitat de l'entitat (25/gen/10)


  • Comparteix:

Interior del teatre

Interior del teatre

Els socis de la Unió aproven els pressupostos presentats per la junta directiva i donen llum verda al paquet de mesures per superar la crisi econòmica que pateix l'entitat, amenaçada per un embargament. El president de la junta anterior i membre del grup 'Som de la Unió', Joan Mata, avala els comptes però considera que la línia adoptada per la junta de Pere Marín és un retorn a la Unió de fa un segle. Uns 130 socis han assistit a l'assemblea, celebrada aquest dijous.

Els socis de la Unió reunits en assemblea han votat a favor de tots els punts de l'ordre del dia. Així, s'han aprovat els pressupostos del 2009 i els d'enguany, marcats per la difícil situació econòmica de l'entitat. La sessió ha estat conduïda en tot moment per l'advocat assignat per la Federació de Cors Clavé, que ha aconseguit el consens necessari per tirar endavant l'assemblea.

El president de la Unió, Pere Marín, explica les decisions que s'han adoptat.

Pere Marín

Vam aprobar els pressupostos del 2009, del 2010 i l'anul·lació de comptes del 2008.


De la seva banda, l'anterior president de la Unió, Joan Mata, ha destacat l'esforç dels socis per donar suport a la nova directiva evitant més tensió dins l'entitat. Tot i votar a favor dels comptes i propostes de l'actual junta, Joan Mata considera que l'entitat ha fet un pas enrere.

Joan Mata

S'ha tancat una línia d'activitats que aportava un valor. S'han reduït despeses i ingressos, s'ha tornat a la Unió del segle passat.




L'assemblea també ha servit per anunciar als socis l'obertura de converses amb l'Ajuntament per cercar alguna línia de col·laboració.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Que varem anul·lar els comptes de 2008? En fi, sense comentaris. Ah, i aquestes no són les mesures del senyor president precisament!!

soci. Enviat el 30/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.