Cugat ràdio presenta candidatures als Premis RAC


  • Comparteix:

Jéssica Sotododos també és cap de Musicals de Cugat ràdio

Jéssica Sotododos també és cap de Musicals de Cugat ràdio

Cugat ràdio (91.5 FM) ha presentat dues candidatures als Premis de Ràdio Associació de Catalunya (RAC), que distingeixen els professionals de la ràdio i els millors programes del darrer any. L'emissora municipal ha proposat els programes 'Roda d'amics' i 'Ritme santcugatenc' en l'apartat de millor espai de ràdio local. L'any 2008, la ràdio va obtenir el premi d'innovació per la seva conversió en el grup multimèdia Cugat.cat.

La ràdio de Sant Cugat aposta pels programes de més èxit de la temporada anterior. Cugat ràdio ha presentat les candidatures de 'Roda d'amics', conduït per Pere Pahissa i Joan Fàbregas, i 'Ritme Santcugatenc', amb Jéssica Sotodosos, en la categoria de millor programa de ràdio local.

'Roda d'amics' és el programa més veterà de l'emissora municipal. En antena des de 1984, el programa barreja sardanes, sarsueles i clàssics. En la graella 2008-09, 'Roda d'amics' va passar d'emetre's només el diumenge a oferir una versió diària, a petició de l'audiència. 'Ritme santcugatenc' és l'aparador de la música local de la ciutat. El magazín, que inclou entrevistes, reportatges i acústics en directe, va ser l'origen del cicle de concerts 'Mou-te a ritme santcugatenc'.

Els dos programes continuen en antena a la present temporada de Cugat ràdio. 'Roda d'amics' s'emet, de nou, només els diumenges, de nou a 12 del matí, i 'Ritme santcugatenc', els divendres a les 10 de la nit.

Els Premis Ràdio Associació de Catalunya es van crear l'any 2000. La precursora de Cugat ràdio, Ràdio Sant Cugat, va obtenir el 2008 el premi en l'apartat d'innovació per la seva conversió en el grup de comunicació multimèdia Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.