L'escola bressol de Valldoreix ofereix una jornada de portes obertes el 15 i 19 d'abril


  • Comparteix:

Els pares podran conèixer l'oferta educativa del centre

Els pares podran conèixer l'oferta educativa del centre

L'Escola Bressol Municipal de Valldoreix celebrarà una jornada de portes obertes els propers 15 i 19 d'abril. L'horari per conèixer l'oferta educativa del centre serà de deu a dotze del matí el dijous, i de dos quarts de sis a dos quarts de vuit de la tarda el dilluns.

El personal docent del centre donarà la benvinguda als pares i mares que vulguin conèixer el centre i els mètodes educatius que proposa l'Escola Bressol de Valldoreix.

La directora del centre, Montse Aragall, ha explicat a Cugat.cat que les jornades de portes obertes es faran a l'escola antiga del carrer Tibidabo.

Montse Aragall

Les portes obertes es faran a l'edifici antic amb l'objectiu que els pares i mares coneguin la nostra oferta educativa



Es podran presentar les sol·licituds de matriculació del 29 d'abril al 14 de maig al mateix centre. El 21 de maig es publicaran les llistes amb el barem de sol·licitants, i el 24 se celebrarà el sorteig d'assignació de places. El 5 de juny es faran públiques les llistes definitives amb els preinscrits, que podran fer la seva matriculació definitiva del 14 al 18 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.