Els alumnes de les escoles de primària celebren el Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

Els alumnes de les escoles de primària de Sant Cugat celebren avui, per primera vegada, el Dia Mundial del Medi Ambient. Aquesta iniciativa, organitzada per l'Ajuntament, té l'objectiu d'introduir els nens en l'educació ambiental a través d'activitats lúdiques com tallers pràctics, jocs i xerrades.

A través de propostes molts amenes, més de 360 nens dels centres de primària de la ciutat podran posar a la pràctica els seus coneixements mediambientals. Per fer ho possible, l'Ajuntament ha preparat un conjunt de tallers que s'impartiran a l'interior i exterior de la Casa de Cultura. El regidor de Medi Ambient en funcions, Jordi Ferrés, ha dit que la millor fórmula d'introduir aquests coneixements és treballar amb els nens:

Jordi Ferrés

No hi ha res millor que els més petits es mentalitzin que cal preservar el medi


Entre el programa d'activitats trobem un domino sobre problemes ambientals o un taller de maquillatge amb motius florals. Els nens també podran saber quin tipus d'energies renovables es poden usar a casa o identificar les olors de la plantes aromàtiques.

Jordi Ferrés també ha dit que, actualment, els ciutadans estan destinant grans esforços en fer de Sant Cugat una ciutat més sostenible:

Jordi Ferrés

Les noves generacions fan un ús raonable de les energies tradicionals


L'Ajuntament ha organitzat el Dia Mundial del Medi Ambient amb la col·laboració de l'empresa Sharp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.