La linia 7 de Renfe ofereix serveis mínims per la vaga d'aquest dimecres


  • Comparteix:

Renfe ofereix serveis mínims durant la jornada del 31 de març

Renfe ofereix serveis mínims durant la jornada del 31 de març

Renfe xifra el seguiment de la vaga convocada per CGT, en protesta contra la política de reestructuració de l'empresa, en un 3'3%. De la seva banda, el sindicat eleva les xifres entre un 70% i un 80%. La línia 7, que passa per la nostra ciutat, circula amb els serveis mínims decretats pel govern, és a dir, ofereix dos terços dels serveis habituals entre les cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. Fora d'aquests horaris, només es cobreix un terç del servei.

Durant tot el dia, la circulació dels trens de Renfe quedarà reduïda als serveis mínims, que oferiran dos terços del servei en hora punta i un terç la resta del dia. El coordinador de CGT de Renfe Operadora a Barcelona, Juan Carlos Martínez, ha explicat els motius de la vaga.

Juan Carlos Martínez

Fa anys que treballem en una nova classificació de categories. En una nova estructura d'empresa. Fa anys que fem massa hores extres.


Els treballadors demanen que s'augmenti la plantilla per poder oferir un servei públic de qualitat. A la una del migdia els treballadors es concentraran a l'estació de Sants.

La vaga, que afecta la línia 7 que té parada a Sant Cugat, també repercutirà a la resta de línies de l'empresa, així com a l'alta velocitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.