Els valldoreixencs ja disposen del primer punt de distribució de llet fresca del territori


  • Comparteix:

Imatge d'un dels punts de venda de La Vaqueria d'Osona. / Font: lavaqueria.cat

Imatge d'un dels punts de venda de La Vaqueria d'Osona. / Font: lavaqueria.cat

La rostisseria Ramon de Valldoreix, ubicada al carrer Albert Rosàs, conté la primera màquina expenedora de llet fresca instal·lada al nostre municipi. L'empresa La Vaqueria d'Osona s'encarrega de distribuir cada dia els 350 litres de llet que pot contenir la màquina. El punt de distribució ofereix el producte a un euro el litre, amb la possibilitat d'adquirir un dispositiu de recàrrega de diners per fer servir en l'expenedora, anomenat Eurokey.

El local que la cadena de rostisseries Ramon té a Valldoreix és el primer de la franquícia i del municipi que compta amb una màquina expenedora de llet fresca, sencera i pasteuritzada. La Vaqueria d'Osona, amb seu a Vic, és l'empresa productora i distribuïdora del producte, que arriba cada dia als diferents punts de venda a través de camions frigorífics.

El litre de llet té un preu d'un euro i a l'hora de comprar-ne s'ha d'adquirir com a mínim mig litre de llet. La mateixa màquina expenedora ofereix als usuaris l'opció de comprar els envasos, tant de cartró com de vidre, per endur-se el producte, amb un cost de mig euro i un euro respectivament. Els compradors habituals de la llet fresca poden adquirir també el dispositiu Eurokey, una clau recarregable a dèbit per facilitar el procés de compra a la màquina.

La Vaqueria d'Osona compta amb un total de 13 punts de venda entre les poblacions de Vic, Mataro i Olot, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.