La plataforma del Contenciós Administratiu de Mira-sol denuncia la manca de seguretat a les obres d'urbanització


  • Comparteix:

Panoràmica d'un dels carrers afectats per les obres d'urbanització

Panoràmica d'un dels carrers afectats per les obres d'urbanització

La Plataforma del Contenciós Administratiu de Mira-Sol denuncia que les obres d'urbanització del districte estant incomplint de forma flagrant la normativa de seguretat i asseguren que s'està incorrent en perills permanents per la negligència de l'empresa constructora. La plataforma reclama que tant l'Ajuntament com Promusa pressionin la constructora perquè garanteixi les mesures de seguretat.

La plataforma denuncia el cúmul de despropòsits que estan marcant aquestes obres que, més enllà de les típiques molèsties, estan provocant constants situacions de risc. Un dels veïns, Josep, posa com exemple l'incendi que va provocar fa uns dies la caiguda d'uns cables elèctrics.

Josep



Segons la plataforma, les obres no estan senyalitzades correctament, el clavegueram no està tapat, ni protegit ni ·liluminat, i qualsevol persona que passi de nit pot caure en qualsevol forat. En Francesc, un altre dels afectats, assegura que han patit talls de llum, d'aigua i de gas, i que només sortint de casa seva han patit diversos accidents:

Francesc



Des de l'inici de les obres, l'octubre passat, la plataforma ha presentat diverses denúncies, tant al departament de Medi-Ambient com al Síndic de Greuges. Segons Jaume Massanés, l'Ajuntament i Promusa fan ulls clucs a les seves demandes, i se senten completament abandonats:

Jaume Massanés



La plataforma del contenciós administratiu Obres de Mira-Sol aplega una bona part dels veïns del sector 14-18, i denuncia l'increment del cost de la urbanització des que se n'ha fet càrrec Promusa, l'augment de les contribucions especials i que els veïns hagin de pagar part del soterrament de les instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.