S'exhaureixen les existències dels iPads a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'iPad 3G s'ha esgotat a la botiga Valles.com el primer dia que s'ha posat a la venda. A les deu del matí d'aquest divendres ja hi havia una quinzena de santcugatencs fent cua a l'establiment de Santiago Rusiñol per fer-se amb un dels 30 exemplars que els han arribat a primera hora. Els responsables de la botiga han assegurat que han comprat iPads persones de totes les edats. L'estoc s'ha esgotat al matí, tot i que la botiga l'ha reposat a la tarda.

Alguns dels santcugatencs que han visitat la botiga Valles.com expliquen quina ha estat la seva primera impressió sobre l'iPad.

Santcugatencs

Cal veure si és útil. Una mancança és que no té entrada d'USB. / El compraria, però és massa car. / Genial, a la primera que pugui me'l compro.




El model 3G és el que s'ha esgotat més ràpid, tot i no ser el més econòmic. El seu preu oscil·la entre els 579 i els 779 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.