Volpelleres i el centre s'uneixen, a partir de dissabte, amb la nova línia 9 d'autobús


  • Comparteix:

La nova línia d'autobús unirà Volpelleres i el centre

La nova línia d'autobús unirà Volpelleres i el centre

Sant Cugat incorporarà dissabte la nova línia 9 d'autobús per enllaçar el centre de la ciutat amb el barri de Volpelleres. L'objectiu de la línia, que connecta l'estació de FGC del nou barri amb el centre urbà i el centre comercial, és millorar la mobilitat a Sant Cugat. L'Ajuntament preveu la descongestió de l'estació d'autobús del centre i duplicar la freqüència de pas a l'escola l'Olivera. La línia 9 tindrà dos vehicles adaptats i estableix un temps d'anada i tornada de 50 minuts.

La línia 9 començarà el seu itinerari a la cruïlla entre la rambla del Celler i el carrer de Sant Medir, un lloc on també paren les línies 1, 2, 3 i 7, i on es podrà fer transbordament.

L'itinerari de la línia 9 farà possible l'enllaç de la rambla del Celler amb el sector de l'avinguda de Cerdanyola i el passeig de Francesc Macià. El pas de la línia continuarà passeig amunt fins al carrer de Salvador Espriu i arribarà directament al Centre d'Atenció Primària (CAP) del centre de la ciutat. Aquesta connexió suposarà, segons l'Ajuntament, una millora important per a la mobilitat dels veïns de l'avinguda de Cerdanyola.

Un cop la línia passi pel CAP, el bus continuarà cap a la zona esportiva municipal de Jaume Tubau, a Coll Favà, i seguirà per l'avinguda de Can Volpelleres, fins l'escola Pins del Vallès i la comissaria dels Mosos d'Esquadra, i fins arribar a l'estació dels FGC de Volpelleres.

La línia 9 continuarà cap a Can Canyameres i la Guinardera per arribar al centre comercial. Els estudiants de l'institut Leonardo da Vinci també es veuran beneficiats directament per aquest nou recorregut.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha explicat que l'entrada en funcionament de l'estació de FGC de Volpelleres feia necessària la nova línia.

Marta Subirà

Amb la posada en marxa de l'estació de Volpelleres, ens va semblar imprescindible connectar-la amb diferents punts de la ciutat.



En els últims mesos s'han fet obres a les voreres, s'han ampliat els sentits dels girs de la calçada i s'ha construït una plataforma adaptada i una marquesina als carrers d'Antoni Bell i Alfons d'Aragó.

La línia entrarà en funcionament aquest dissabte quan l'estació de FGC de Volpelleres funcioni amb total normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.