72 santcugatencs ja estan més a prop d'aconseguir un pis de Promusa


  • Comparteix:

72 santcugatencs han fet un pas endavant per aconseguir un pis de protecció oficial després del sorteig de Promusa que ha tingut lloc aquest dimecres al Teatre-Auditori. Els habitatges formen part d'una promoció de lloguer situada al barri de Volpelleres. Ara Promusa haurà de comprovar que els afortunats compleixen tots els requisits. El lliurament als adjudicataris es farà al novembre.

Prop d'un miler de santcugatencs han optat aquest dimecres a un pis de lloguer amb el sorteig de Promusa però tan sols 72 han pogut entrar a la llista que els hi donarà accés al pis si acompleixen tots els requisits.

Tot i que els afortunats encara hauran d'aportar la documentació necessària per obtenir el pis, s'han mostrat satisfets pel fet d'entrar a les llistes. Alguns dels santcugatencs també han aprofitat per reivindicar més pisos d'una persona.

Santcugatencs

És molt interessant perquè ara és difícil trobar feina. / Hi ha pocs pisos per a una persona. / És molt difícil que et toqui però ha anat bé.



L'edifici, construït per l'empresa municipal Promusa, es troba a la plaça dels Rabassaires del barri de Volpelleres i compta amb pisos de lloguer d'una, dues i tres habitacions. Ocupa més de 14.000 metres quadrats, i també disposa de 13 locals comercials i dos centenars de places d'aparcament. A més, la promoció incorpora energia solar i un sistema de reciclatge d'aigües grises.

Des de Promusa asseguren que els 72 habitatges que s'han sortejat aquest dimecres s'acabaran en breu i seran lliurats el proper novembre. Ho explica el gerent de Promusa, Lluís Hosta.

Lluís Hosta

Aquest mes o el vinent la constructura entrega els pisos i estaran a punt al novembre,





El sorteig, obert a la ciutadania, s'ha fet aquest dimecres davant de notari al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.