L'incendi al pàrquing de l'avinguda de Lluís Companys va ser provocat


  • Comparteix:

Pàrquing afectat

Pàrquing afectat

Els Mossos d'Esquadra tenen indicis que un santcugatenc va provocar l'incendi al pàrquing de l'avinguda de Lluís Companys amb l'avinguda de Catalunya, la matinada de divendres a dissabte. El cos policial ha denunciat al presumpte autor dels fets, imputat per un delicte de danys, que haurà de comparèixer davant del jutge.

El foc no va provocar danys personals, però va cremar totalment un vehicle estacionat al pàrquing. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les tres de la matinada i van desallotjar preventivament una seixantena de veïns.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ja va explicar després de l'incendi que no es descartava que fos un incendi provocat.

Xavier Martorell

Tot apunta que sigui un incendi provocat, encara que s'han de fer les últimes diligències.



Cap persona va resultar ferida i els veïns van poder retornar als seus habitatges un cop es va extingir el foc i es va ventilar la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.