L'OMIC tramita 15 reclamacions de ciutadans afectats per la fallida de Marsans


Temes relacionats

L'agència de viatges Marsans de la ciutat, paralitzada per la desconfiança dels proveïdors (18/mai/10)


  • Comparteix:

Els afectats de Viatges Marsans tenen un mes per demanar la devolució dels diners

Els afectats de Viatges Marsans tenen un mes per demanar la devolució dels diners

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) ha registrat 15 casos de santcugatencs afectats per la fallida de l'agència Viatges Marsans. Els afectats han iniciat el procés de reclamació per incorporar-se al concurs de creditors que ja ha fet públic la companyia. Els ciutadans que hagin contractat viatges amb l'empresa i que no els hagin pogut realitzar es poden dirigir a l'OMIC, que els assessorarà en la tramitació de les reclamacions.

Els santcugatencs que encara no hagin presentat la deguda reclamació tenen temps per fer-ho fins al 5 d'agost i, si ho volen, podran comptar amb l'assessorament de l'OMIC, que acollirà les seves peticions i tramitarà la documentació i el formulari necessari al Jutjat Mercantil número 12 de Madrid per tal de formar part del concurs de creditors. Per a aquells que vulguin fer-ho personalment, a l'escrit dirigit a l'Administració Concursal hauran de fer constar nom, domicili i altres dades d'identitat del creditor, així com les dades relatives al crèdit reclamat i els documents originals que ho justifiquin.

La responsable de l'OMIC, Mercè Álvarez, ha explicat que una gran part de santcugatencs afectats ja han pogut recuperar els diners que els devia l'agència.

Mercè Álvarez

Hi ha moltes persones que sí que han recuperat els diners, sobretot aquelles que van fer el pagament amb Visa


Viatges Marsans va ser intervinguda aquest any pels problemes econòmics de la companyia, fet que va provocar l'aturada de tota la seva activitat i va deixar nombrosos clients afectats que ja havien contractat serveis amb l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.