Els túnels de Vallvidrera pateixen restriccions de trànsit per obres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la carretera C-16

Imatge d'arxiu de la carretera C-16

Els túnels de Vallvidrera (C-16) pateixen restriccions de trànsit fins el 22 d'agost per obres. Els treballs de millora consisteixen en renovar les barreres i asfaltar el tram entre la Via Augusta de Barcelona i el final de l'eix dels túnels. Les millores a la calçada de la carratera C-16 tenen un cost de 3,2 milions d'euros.

El trànsit, segons ha informat el departament de Política Territorial i Obres Públiques, es desviarà segons l'àmbit en què es treballi. Quan es treballi a la Via Augusta, la circulació es desviarà per les calçades laterals. Quan l'activitat estigui a la boca nord del túnel fins al peatge, els vehicles es desviaran en doble sentit per les calçades que no estiguin afectades per les obres. Quan els treballs arribin als túnels curts, el trànsit es tallarà en el sentit afectat i es desvairà per la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat (BV-1462).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.