Els comerciants diuen no a l'autorització dels 'top manta' a la ciutat


  • Comparteix:

Els comerciants santcugatencs no volen autoritzar els 'top manta' a la ciutat

Els comerciants santcugatencs no volen autoritzar els 'top manta' a la ciutat

La Federació de Comerciants de Sant Cugat considera que no s'hauria de legalitzar la situació dels 'top manta' a la ciutat. Ho ha assegurat el president de l'associació, Josep Lluís Galvany, en una entrevista a Cugat.cat, tot i que ha reconegut que la problemàtica no té una incidència molt forta al municipi.

El president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, creu que la ciutat no ha de seguir l'exemple de Calafell i el Vendrell i permetre el fenomen del 'top manta'. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

El que no es pot fer és el que han fet al Vendrell i a Calafell, d'autoritzar la venda il·legal. És incomprensible.









Els comerciants reconeixen que la situació dels 'top manta' a Sant Cugat no és gaire conflictiva. Tot i això, els manters que s'ubiquen a la ciutat s'exposen prop de l'eix comercial i envaeixen l'àrea de treball dels botiguers, que poden veure minvar les seves vendes. Per això, Galvany considera que els compradors són els primers que han de prendre consciència.

Josep Lluís Galvany

Els compradors ens hem d'adonar que estem fent mal als comerciants, que paguen els seus impostos.


El president de la Federació de Comerciants assegura que el futur ideal passaria per la desaparició dels 'top manta', encara que s'haguessin d'imposar sancions als compradors. Per això, veu imprescindible treballar conjuntament amb l'Ajuntament, especialment amb les regidories de Comerç i de Seguretat Ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.