Les Planes celebrarà la seva festa grossa amb balls, una botifarrada i un concurs


  • Comparteix:

La botifarrada de festa major en una edició anterior

La botifarrada de festa major en una edició anterior

La Festa Major de les Planes arriba el segon cap de setmana de setembre amb un programa carregat d'actuacions, tallers infantils i una botifarrada. La celebració començarà divendres amb una missa a dos quarts de vuit del vespre i una cercavila amb la banda i els gegants de les Planes, seguida del tradicional pregó de Festa Major. A més, durant els tres dies de celebració es podrà participar al concurs 'Un eslògan per a les Planes'.

Una missa al Casal del Pi de Can Borrull donarà el 10 de setembre el tret de sortida a la festa, que seguirà amb una cercavila de la banda i els gegants de les Planes, a càrrec de l'Agrupació Cultural i Musical del districte. El primer dia de celebració posarà punt final amb diverses actuacions musicals per a joves i grans.

Els aficionats a la petanca tenen una cita dissabte a les deu del matí al Centre Cívic de la Creu d'en Blau, on tindrà lloc un campionat d'aquest esport. Per als més petits, les pistes esportives acolliran inflables, cars, una piscina de boles i altres activitats durant tot el matí. L'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes ha organitzat una botifarrada popular a les nou del vespre.

Un dels membres de l'entitat, Vicenç Valls, ha explicat en declaracions a Cugat.cat quines són les activitats més destacades.

Vicenç Valls

La marató ja fa molts anys que se celebra. Ve gent de fora i gent del barri. La botifarrada popular té un cost simbòlic d'un euro.


La Marató, que recorre els voltants de les Planes, donarà el tret de sortida diumenge a les deu del matí. Una hora més tard, la Cobla Sardanista Nova Vallès de Sabadell actuarà a la plaça de la Creu d'en Blau. La tradicional missa de Festa Major tindrà lloc a les 12 del migdia i, una hora més tard, els assistents compartiran una paella d'arròs a les pistes esportives. Una cantada d'havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat clourà la festa, juntament amb l'acte de resolució del concurs 'Un eslògan per a les Planes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.