Els cursos d'activitat física per a adults i gent gran comencen el tercer dilluns del mes


  • Comparteix:

Un dels tallers per a adults és de ioga / Imatge d'arxiu

Un dels tallers per a adults és de ioga / Imatge d'arxiu

Els cursos d'activitat física per a adults i gent gran que organitza l'Ajuntament començaran d'aquí a dues setmanes. Sant Cugat prepara, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), un total de 12 cursos per a adults majors de 16 anys i tres dedicats a la gent gran. Les inscripcions s'obriran dilluns vinent, tot i que els antics usuaris ja tenen la possibilitat d'apuntar-s'hi a les oficines de l'OMET.

La nova temporada dels cursos d'activitat física per a adults i gent gran organitzen, aquest any, un total de 12 cursos dedicats a persones majors de 16 anys. Hi ha tallers de diferents modalitats esportives, com ara gimnàstica de manteniment, gimnàstica suau, tonificació i running i abdominals; activitats centrades en un o més esports, per exemple bàdminton, el multiesport o un destinat als esports usuals; cursos de ball i ritmes llatins, i, fins i tot, d'altres inspirats en les arts esportives orientals, com són el reequilibri postural, el tai-txi o el ioga.

Els tres cursos que destinats als majors de 65 anys consisteixen en un taller de gimnàstica de manteniment, un altre de tai-txi i un altre dedicat als ritmes llatins.

Els interessats poden apuntar-se a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin, 5, de dilluns a divendres de deu del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. Les inscripcions seran obertes a partir de dilluns vinent, per als nous usuaris; els antics ja es poden matricular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.