Un dinar agrupa els santcugatencs que enguany fan 65 anys


  • Comparteix:

Tothom qui faci enguany els 65 anys hi està convidat

Tothom qui faci enguany els 65 anys hi està convidat

Reunir tots els santcugatencs de 65 anys és l'objectiu del dinar que se celebrarà aquest dissabte al restaurant el Talismán de la carretera de Cerdanyola. La iniciativa, organitzada per Montserrat Pahissa, va sorgir per posar en comú vivències i anècdotes de tots aquells batejats a la ciutat que van néixer l'any 1945 i com una forma de celebració diferent.

Pahissa va començar a buscar tots els santcugatencs nascuts l'any 1945 i en va trobar 89. D'aquests ha aconseguit reunir 51 persones que assistiran al dinar conjunt que se celebra aquest dissabte al restaurant Talismán. Per contactar amb els convidats, Montserrat va consultar el llistat telefònic i va fer ús del boca-orella.

L'organitzadora explica què va fer per trobar les persones santcugatenques que enguany cumpleixen 65 anys. Són declaracions a Cugat.cat.

Montse Pahissa

Per trobar les persones nascudes l'any 1945 vaig anar al Monestir i vaig consultar el registre dels bateigs de Sant Cugat.


Pahissa ha afegit que el dinar servirà per posar en comú les idees de tots els assistents sobre què fer junts en un futur. Algunes de les propostes que ja han sorgit són fer un viatge, el camí de Santiago o repetir un dinar similar d'aquí a uns anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.