El rècord de participació a la xocolatada de Coll Favà obre la porta a la seva ampliació


  • Comparteix:

Les repartidores de xocolata i coca

Les repartidores de xocolata i coca

La 4a edició de la xocolatada del barri de Coll Favà ha batut el seu rècord d'assistència aquest diumenge al passeig de Francesc Macià. Grans i petits han tornat a gaudir d'un matí de gresca, que ha comptat novament amb una variada oferta d'activitats lúdiques, així com d'una rifa popular organitzada per l'Associació de Veïns del barri. Davant la bona resposta de la ciutadania, l'entitat es planteja de cara a l'any vinent allargar la proposta durant tot el dia i incloure la participació dels comerços.

Més de 800 gots de xocolata i 600 trossos de coca s'han repartit entre els centenars d'assistents a la 4a xocolatada del barri de Coll Favà, que ha tingut lloc al passeig de Francesc Macià, on ha coincidit una altra vegada amb el 10è Festival de Poesia. L'èxit de la trobada ha animat els organitzadors a plantejar-se una major compenetració amb el teixit comercial santcugatenc per aconseguir que l'any vinent la festa duri un dia sencer.

Com ja és tradició, els nens han pogut saltar als inflables, dibuixar, pintar-se la cara i participar a una rifa que ha comptat amb el sorteig de diversos obsequis

El president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Antonio Lucas, ha explicat l'objectiu de la celebració.

Antonio Lucas

Esperem que amb aquesta iniciativa els veïns facin més vida al barri i que aprofitin les bones intal·lacions de les quals disposen.




Els participants s'han mostrat molt satisfets amb aquesta iniciativa.

Participants

Em sembla molt bé que els veïns ens coneguem i els nens juguin. / Crec que és una bona idea pel cap de setmana.





La Festa dels Súpers a Barcelona no ha impedit que els infants, acompanyats dels seus familiars, s'hagin passejat pel conjunt d'instal·lacions preparades per a l'ocasió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.