Arcadi Oliveres insta l'Ajuntament a trencar amb Indra perquè 'promociona la guerra'


Temes relacionats

La CUP i el CASC reclamen a l'Ajuntament que trenqui relacions amb Indra (28/oct/10)


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres ha criticat el conveni de l'Ajuntament amb Indra

Arcadi Oliveres ha criticat el conveni de l'Ajuntament amb Indra

El president de Justícia i Pau i premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat, Arcadi Oliveres, critica la col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa Indra per la vinculació d'aquesta companyia amb la construcció de material militar. Aquestes declaracions arriben arran de la denúncia de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) per un conveni signat entre l'empresa i el consistori. Oliveres ha instat l'Ajuntament a buscar una altra empresa que s'encarregui de les funcions atorgades a Indra.

La polèmica ha sorgit arran de la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i l'empresa Indra per impulsar un projecte de 'ciutat intel·ligent' al nostre municipi. La setmana passada, la CUP i el CASC van criticar l'Ajuntament per 'fer tractes' amb una empresa que, segons diuen, es dedica a 'finançar la guerra'.

El també president de la Universitat Internacional de la Pau, Arcadi Oliveres, també s'ha oposat a la relació entre l'Ajuntament i Indra. Oliveres ha explicat que aquesta empresa té unes finalitats civils però també militars i ha indicat que 'no és positiu' que un ajuntament mantingui tractes amb una empresa que 'promociona activament la guerra'. Són declaracions a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

Indra es dedica a construir simuladors de vol per a avions de combat. L'Ajuntament ha de buscar una altra empresa.



Oliveres també ha criticat la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona pel suport que han donat a Indra en els últims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.