Normalitat als serveis mínims de FGC, després del boicot matinal dels piquets


  • Comparteix:

Manifestació dels treballadors de FGC a Volpelleres. Imatge d'arxiu

Manifestació dels treballadors de FGC a Volpelleres. Imatge d'arxiu

La primera de les jornades de vaga convocades pels treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat, que ha tingut lloc aquest diumenge, s'ha desenvolupat de manera irregular. Els serveis mínims decretats durant el matí s'han vist alterats per l'acció dels piquets a la línia del Vallès. La circulació dels tres s'ha hagut de fer amb autobusos durant una hora. Els serveis mínims de la tarda han funcionat sense incidents, amb el 50% dels trens tal com estava previst.

La jornada de 24 hores de vaga dels FGC és una protesta contra el decret de la Generalitat que retalla el sou dels treballadors un 5%. L'acció ha coincidit amb la visita del Papa a Barcelona.

Els treballadors repetiran les aturades parcials aquest dilluns i dimecres. Durant aquests dies, els trens només circularan al 50% entre les set i les nou del matí i de sis de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.