Els Gausacs festejaran a Barcelona la nova condició dels castells com a patrimoni de la Unesco


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Gausacs a Gràcia

Imatge d'arxiu dels Gausacs a Gràcia

Els Gausacs participen aquest dissabte a Barcelona en la celebració que moltes de les colles faran amb motiu de la proclamació dels Castellers com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco. La trobada, que comptarà amb un concert de Lax'n'Busto i un espai per als més petits, va dirigida a tots aquells que tenen alguna vinculació amb el món casteller independentment de l'edat. La cita és davant de l'antiga fàbrica Damm a les sis de la tarda.

La festa castellera, que començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins les nou de la nit, vol reunir els castellers de totes les edats i colles. El moment més destacat de la celebració serà quan totes les colles assistents a l'acte carreguin un pilar alhora

El president de la Coordinadora de Colles de Castellers, Miquel Botella, explica a Cugat.cat el seu sentiment de satisfacció per la proclamació dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Miquel Botella

Els castells són una manifestacio singular i única que impressiona a tothom



La colla santcugatenca actuarà diumenge al punt del migdia en el marc de la Diada dels Castellers de la Vil·la de Gràcia. Els Gausacs tenen l'objectiu de repetir la torre de 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.