Promusa lliura els darrers pisos a Volpelleres, amb el creixement comercial del barri pendent


Temes relacionats

En marxa les obres de la promoció d'habitatge protegit de l'avinguda de Francesc Macià ( 8/nov/10)


  • Comparteix:

Promusa afronta el desenvolupament comercial de Volpelleres, després de lliurar aquest diumenge la darrera promoció d'habitatge protegit al barri. Augmentar els serveis públics i atreure la inversió privada és el següent objectiu per a Volpelleres, segons l'alcalde. Així ho ha assegurat Lluís Recoder durant el lliurament de les claus dels 72 pisos de protecció oficial que eleven a 346 els habitatges públics a la zona.

Volpelleres ha rebut aquest diumenge uns 200 nous veïns, segons dades de Promusa. L'empresa municipal ha lliurat 72 claus de l'última promoció al barri, que compta amb 346 pisos de protecció oficial. La xifra representa un 21% del parc d'habitatges de Promusa a la ciutat.

Els habitants a la zona han augmentat però, segons Recoder, el següent repte que es marca l'equip de govern és atreure l'activitat comercial, que actualment és mínima.

Lluís Recoder

Són processos que van avançant. La consolidació dels habitatges amb veïns porta a la consolidació del comerç.



L'objectiu a curt termini passa per obrir per segona vegada un concurs públic per adjudicar el supermercat i el mercat municipal al Volpelleres Centre, a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Promusa assegura que l'oferta que es farà ara al sector privat serà més competitiva i adaptada al context econòmic actual.

Volpelleres no és un 'barri fantasma', ha dit Recoder, que ha remarcat que la zona ja disposa de l'escola l'Olivera, d'un parc i de connexions de transport públic a través d'una línia d'autobús i de l'estació de FGC.

Els nous veïns de plaça dels Rabassaires creuen que en breu els serveis públics i els comerços creixeran a la zona.

Veïns Volpelleres

En breu els locals buits s'ompliran en veure la quantitat de veïns. / Li cal arrencar, és com tot.



El preu del lloguer d'aquesta promoció se situa entre 380 i 480 al mes, i els veïns poden tenir una plaça d'aparcament per 50 euros mensuals.

El nou complex construït al barri de Volpelleres inclou, a més, aparcaments que poden ser llogats per altres santcugatencs i disposa de 13 locals comercials, encara a l'espera d'empresaris interessats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.