Susi Muñoz, guanyadora de la panera de Nadal de Cugat.cat


  • Comparteix:

Rafela Grau, a la dreta, traient la butlleta guanyadora

Rafela Grau, a la dreta, traient la butlleta guanyadora

La tradicional panera de Nadal de Cugat.cat ha anat a parar a Susi Muñoz. Veïna de Castellar del Vallès, Muñoz ha rebut aquest dimecres la panera amb els productes dels 19 establiments de la ciutat que han col·laborat en aquesta edició del sorteig. Rafela Grau, de les carnisseries Tubau, ha estat la mà innocent encarregada de donar a conèixer la guanyadora en directe al programa 'Sant Cugat a fons' de Cugat ràdio (91.5 FM).

La panera de Nadal de Cugat.cat, valorada en 600 euros, ha anat a parar a Castellar del Vallès. Susi Muñoz ha estat l'afortunada que gaudirà dels productes de la panera gentilesa dels comerciants de la ciutat.

Muñoz ha rebut la notícia en directe al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Susi Muñoz

És el primer cop que em toca alguna cosa. És important participar en esdeveniments d'aquesta mena. Ho repartiré amb la meva família.


El seu marit, Vicente Rojo, ha agraït a Cugat.cat l'organització d'aquest concurs i a tots els comerciants de Sant Cugat que han fet possible el premi.

Vicente Rojo

Una alegria molt gran perquè aquest Nadal és una mica dificultós. Agrair els comerciants de Sant Cugat per aquest premi.


La botiga Vins Noé ha col·laborat en més d'una ocasió en aquest concurs per 'sentiment de ciutat', tal com destaca el seu gerent, Oleguer Martí.

Oleguer Martí

Ja fa uns quants anys que participem en l'efemèride. Amb una petita col·laboració de tots els comerços es fa un regal que fa goig.


Pilar Gefaell, del departament de Publicitat de Cugat.cat, ha explicat que els comerciants s'han mostrat molt disposats a participar en el concurs.

Pilar Gefaell

Des del primer dia vam anar a les botigues i els comerciants han volgut estar vinculats amb la ciutat a través d'aquest concurs.


L'entrega de la panera ha tingut lloc aquest dimecres, a les set de la tarda, al plató de Cugat tv, al carrer Plana de l'Hospital.

Els comerços participants a la panera són: Terra Dolça, Torrons Pros, Fruites i Verdures Carmeta, Bocadilly, Celler Cal Caballu, Pastisseria Sàbat, Carnisseria Alfons, Carnisseries Tubau, Restaurant Cal Gerrer, Pastisseria Roure, Vins Noé, l'administració de loteria número 2, El Celler de Llibres, la Viti, Tea Shop, Punt del Peix, Carlota's, Pastisseria Vall d'Or i Celler Santa Maria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.