La cavalcada dels Reis arriba al centre de Sant Cugat plena de sorpreses


  • Comparteix:

Moment de l'edició anterior de la cavalcada

Moment de l'edició anterior de la cavalcada

L'helicòpter dels Reis d'Orient aterrarà al Parc de l'Arborètum a les cinc de la tarda quan començarà la cavalcada de Ses Majestats pels carrers del centre de la ciutat. El recorregut finalitzarà davant de l'ajuntament, on els infants de la ciutat podran fer entrega de les cartes amb les seves peticions. Els organitzadors de la cavalcada tenen preparades sorpreses per fer la rua més participativa al seu pas pel centre del municipi.

La cavalcada sortirà del Parc de l'Arborètum per enfilar l'avinguda del Pla del Vinyet cap al carrer de Francesc Moragas en direcció als Quatre Cantons. Des d'allà seguiran per l'avinguda Rius i Taulet i giraran per l'avinguda de Catalunya fins arribar a la plaça de Sant Pere. Després baixaran cap a la plaça d'Octavià a través del carrer Major.

Seguidament, recorreran el carrer de la Plana de l'Hospital per passar per davant del Centre d'Atenció Primària (CAP) i girar cap a l'avinguda de Francesc Macià on, a l'alçada del Monestir, giraran pel carrer d'Orient per arribar a la plaça d'en Coll. Des d'allà, sortiran en direcció a la carretera de Cerdanyola des d'on travessaran el centre de la ciutat seguint l'eix comercial fins al carrer de Valldoreix. En aquesta via giraran a la cantonada del carrer de Sant Bonaventura i seguiran per la Rambla del Celler fins acabar el recorregut davant de l'ajuntament.

El membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Salvador Guarner, organitzadors de la iniciativa, avançava a Cugat.cat que enguany la cavalcada vindrà acompanyada d'algunes sorpreses.

Salvador Guarner

Enguany preparem alguna sorpresa per fer que el públic també participi de la cavalcada.




Les autoritats rebran la rua de Ses Majestats al final del recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.