Carré Mobles busca un nou enfoc empresarial i canvia de nom


  • Comparteix:

Carré Mobles passarà a dir-se Espai Carré

Carré Mobles passarà a dir-se Espai Carré

La botiga Carré Mobles, que porta 62 anys instal·lada a Sant Cugat, inicia, a partir de dijous vinent, un canvi de rumb. L'establiment canviarà de nom per dir-se Espai Carré i es convertirà en un 'show room', una sala on s'exposarà tot el material de la marca que posaran a disposició dels clients tradicionals de la botiga i dels diferents professionals que puguin necessitar-ho.

Amb el canvi de nom, es pretén donar impuls a la marca Carré i, tal com ha assegurat el nou gerent, Guillem Campos Carré, donar a conèixer totes les facetes amb les quals treballa l'empresa. Des de fabricació de mobiliari, solucions per a instal·lacions col·lectives i una vessant comercial amb la botiga santcugatenca.

Guillem Campos

El nostre objectiu és poder fer un 'show room' perquè els clients descobreixin les possibilitats de la nostra marca.


L'exposició està pensada tant per als clients tradicionals de la botiga, per als clients potencials i per a aquells professionals que puguin necessitar solucions, com ara per l'interiorisme d'un hotel. Campos ha destacat que el 'show room' és una eina que els ajudarà a comunicar-se amb els clients de manera més efectiva, ja que podran veure i tocar les idees i els materials de la marca.

Espai Carré es reinaugurarà dijous vinent i hi assistiran diverses personalitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.