Moderació en el primer Mercat de Pagès de l'any, després d'una bona campanya de Nadal


  • Comparteix:

Set paradetes han omplert la plaça de Pep Ventura

Set paradetes han omplert la plaça de Pep Ventura

El Mercat de Pagès enceta el seu segon any de vida a la ciutat amb un petit descens de les vendes durant la primera jornada de l'any celebrada aquest dissabte. Els santcugatencs han moderat les seves compres després d'una campanya de Nadal que ha servit als venedors per pal·liar els efectes de la crisi. Tot i així, els botiguers confien en la fidelitat dels clients, demostrada durants els anys anteriors també marcats per la crisi.

Vi artesà, formatge, hortalisses ecològiques i molts altres productes és el que s'ha venut a la plaça de Pep Ventura en el primer Mercat de Pagès de l'any.

Els botiguers han notat un descens en les vendes després d'una profitosa campanya de Nadal.

Botiguers

Ara estic avorrit perquè venc vi que no és tan necessari. / Fluix, la gent intenta gastar poc. / Enguany, el descens de vendes ha estat més sec.




El Mercat de Pagès és una iniciativa que ofereix productes ecològics i artesanals sense intermediaris per garantir la qualitat dels aliments i evitar els preus elevats d'aquest tipus gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.