La inauguració del Parc Víctor Català amplia l'oferta de lleure a l'aire lliure


  • Comparteix:

Sant Cugat compta des d'aquest dissabte amb el nou Parc Víctor Català, que disposa d'equipaments esportius i una zona infantil. L'espai, ubicat sobre la ronda Nord al barri de Volpelleres, ha obert les portes al públic amb un espectacle infantil i una xocolatada. Amb aquesta inauguració s'amplia l'oferta d'oci a l'aire lliure, en un dels barris més nous de la ciutat.

El Parc Víctor Català permetrà que els veïns del barri de Volpelleres disposin d'un camp de futbol molt espaiós i d'una zona de gronxadors per als més petits. L'espai ha estat inaugurat per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que creu que el parc respon a una demanda ciutadana de tenir més equipaments a l'aire lliure.

Mercè Conesa

Crèiem que en el barri de Volpalleres calia una infraestructura com aquesta. Pensem que serà un equipament que utilitzarà molta gent.


Els nens i nenes han estat els protagonistes de la presentació, en què han gaudit d'un espectacle musical i una xocolatada.

El següent pas serà la il·luminació del camí que va des del parc fins a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.