Sandra Casat, la nova directora de l'Esbart, vol més implicació dels pares i alumnes amb l'entitat


  • Comparteix:

Infants de l'Esbart

Infants de l'Esbart

La nova presidenta de l'Esbart, Sandra Casat, ha posat com a objectiu de la nova junta aconseguir més implicació dels pares i alumnes amb l'entitat i consolidar el grup de bastoners. Casat, que substitueix en el càrrec Imma Bové, ha recordat a Cugat.cat que encara estan pendents d'un últim tràmit administratiu perquè l'Ajuntament els faciliti un crèdit de 40.000 euros que els permetria habilitar parcialment la nova seu de l'Esbart al carrer Vallès.

La nova junta de l'Esbart està formada per 14 persones i només se n'han mantingut tres de l'anterior. La nova presidenta, Sandra Casat, reitera que encara lluiten per aconseguir la indemnització de la promotora Grup XXI, propietària de l'edifici on estaven instal·lats i que va fer fallida. Els últims mesos, l'entitat ha dut a terme les classes de dansa a la Casa de Cultura i al Casal de Joves TorreBlanca. Casat ha explicat quins són els objectius de la nova junta. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Sandra Casat

Ara per ara, hem d'aconseguir implicar els pares i alumnes amb l'entitat.




El nou local, situat al carrer Vallès, compta amb amplis espais per dur a terme les classes de dansa i està ubicat a peu de carrer. Les obres d'adequació de l'espai contemplen la insonorització de les sales i una millora del terra i les parets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.