Primera nit d'acampada dels 'indignats' a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Una trentena de santcugatencs ha passat la nit acampats a la plaça d'Octavià per fer visible la seva 'indignació' amb el sistema polític i econòmic. Els 'indignats' mantindran periòdicament les assemblees per tirar endavant els seus objectius. Més de 300 persones de totes les edats s'han reunit aquest dijous al vespre en la primera assemblea local del moviment, on s'han assumit els punts reivindicats al manifest de Barcelona. Aquest vespre, a les nou, se celebra la segona trobada.

Crítiques contra els polítics, nacionalització dels bancs en fallida, recuperar l'impost de successions, aturar les retallades i expropiar l'habitatge no venut per a fins socials són alguns dels principis assumits pels 'indignats' santcugatencs. A part d'aquests grans punts, idèntics dels que es van tractar a Barcelona, ara els implicats volen mantenir l'activitat assembleària per debatre propostes per millorar el sistema. La primera serà a les nou del vespre a la plaça d'Octavià, just després d'una cassolada.

Una de les participants, Alícia Garcia, explica què es busca amb aquest moviment.

Alicia Garcia

A veure com la gent respon i si s'hi impliquen per canviar les coses. Entre tots, ho podem fer.



Una trentena de persones ha acampat a la plaça d'Octavià aquesta nit. El moviment vol analitzar com vehicular aquesta protesta per fer-la efectiva. Per fer-ho, s'han creat diverses comissions de treball i es vol mantenir un caràcter global i local del moviment per tractar aspectes a millorar de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.