El Pla Educatiu d'Entorn forma joves santcugatencs per acollir els nouvinguts


  • Comparteix:

Un grup de joves ha visitat les instal·lacions de Cugat.cat per aprendre com fer un audiovisual. Aquesta visita està englobada en el projecte 'Joves Guia', organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn, que té com a objectiu formar joves que ajudin els nouvinguts a conèixer millor la ciutat. El projecte finalitzarà amb la realització d'un audiovisual on es podran veure els espais més destacats per als joves.

Durant les fases del projecte, els joves han visitat diferents equipaments i llocs de la ciutat perquè els joves es formin i duguin a terme projectes audiovisuals amb el nom de 'El nostre Sant Cugat', on es podran veure els espais on els joves poden divertir-se. El recorregut fet als diferents espais haurà servit perquè els joves es documentin sobre la ciutat i tinguin la informació necessària per fer el reportatge. La visita a Cugat.cat els proporciona les eines més tècniques i de redacció a l'hora de fer un projecte audiovisual.

La dinamitzadora del Pla Educatiu d'Entorn, Joana Casteleiro, ha explicat el principal objectiu d'aquest projecte.

Joana Casteleiro

Aquesta activitat es va pensar perquè estaven venint joves i es va pensar, també, donar a conèixer realitats diferents perquè poguessin ensenyar la seva realitat.




Els joves ja han visitat l'Arxiu Municipal i aquest dissabte faran la gravació i edició del llocs d'interès redactats segons un guió que escriuran seguint les instruccions rebudes des de Cugat.cat. Dimarts vinent presentaran alguns dels projectes i se'ls farà l'entrega dels diplomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.