L'AV del Centre-Estació critica que 'no ha estat convidada' a les reunions sobre la remodelació de la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge de la plaça de Barcelona que dilluns comença a remodelar-se

Imatge de la plaça de Barcelona que dilluns comença a remodelar-se

L'Associació de Veïns del Centre-Estació lamenta que 'no ha estat convidada, tot i haver-ho demanat' a les dues reunions convocades pel consistori amb els veïns de la plaça de Barcelona per decidir la remodelació de l'espai. L'entitat destaca en un comunicat 'la manca de sensibilitat' de l'equip de govern, en no acceptar la seva col·laboració. Tot i això, els veïns de la plaça es mostren 'satisfets' amb el procés de reforma que han titllat 'd'exemplar'.

L'Associació de Veïns del Centre-Estació ha fet arribar un comunicat on destaca que, tot i tenir 'la voluntat de mostrar' el seu criteri, l'entitat no ha rebut 'cap resposta de retorn' per part de l'equip de govern. L'associació veïnal considera que 'no ha estat convidada' per conèixer de primera mà com seran les obres que a partir d'aquest dilluns es duran a terme per remodelar la plaça de Barcelona.

L'Associació de Veïns del Centre-Estació insta ara l'Ajuntament a fixar una nova data per rebre tota la informació sobre la remodelació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.