L'Ajuntament signa un conveni amb la Universitat Catalana d'Estiu


  • Comparteix:

La 43a edició de la UCE se celebra a Prada del Conflent

La 43a edició de la UCE se celebra a Prada del Conflent

L'Ajuntament ha signat un any més un conveni de col·laboració amb la Universitat Catalana d'Estiu (UCE). Com ja porta fent en les darreres edicions, l'Ajuntament es compromet a pagar dues beques de 350 euros per a dos santcugatencs que vulguin assistir-hi.

La 43a edició de la UCE, que se celebra a Prada del Conflent, seguirà la temàtica de 'Vida, Poble i Llengua'. El gerent de l'organisme, Joan Maluquer, ha agraït a l'Ajuntament de la nostra ciutat la seva tasca de promoció de la universitat oferint l'oportunitat de participar-hi a dos santcugatencs. El tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró, ha anunciat que una de les beques ja ha estat adjudicada a una jove de la ciutat.

El gerent de la Universitat Catalana d'Estiu, Joan Maluquer, ha destacat alguns dels homenatges que es duran terme a l'edició d'enguany.

Joan Maluquer

Commemorem el tancament de l'any Maragall i el centenari del naixement del filòleg valencià Manuel Sanchis Guarner i els 50 anys de la mort de Josep M. de Sagarra.


Entre els ponents destacats, hi participaran la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. També es reconeixerà la trajectòria de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, amb el premi Canigó que atorga la universitat. Com a novetat a l'edició d'enguany, cada dia hi assistirà un grup de cultura popular diferent com castellers, diables, trabucaires i d'altres entitats tradicionals dels Països Catalans. A més, la UCE ha aconseguit que tots els cursos siguin reconeguts com a crèdits de les universitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.