Miquel Herrada, nou director de Cugat.cat


  • Comparteix:

Miquel Herrada, a les instal·lacions de Cugat.cat

Miquel Herrada, a les instal·lacions de Cugat.cat

El periodista Miquel Herrada és el nou director del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat. Herrada, que fins ara exercia de cap de continguts, té una llarga trajectòria a la casa, on va iniciar la seva activitat professional. L'objectiu del nou director de Cugat.cat és consolidar el creixement dels últims anys i obrir el mitjà municipal al màxim de ciutadania.

Herrada, de 30 anys, ocupa el càrrec en funcions després que el fins ara coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, i l'exdirectora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, hagin passat a ocupar noves responsabilitats a l'estructura directiva de l'Ajuntament. El periodista, que fins ara exercia de cap de continguts, porta set anys vinculat laboralment amb els serveis informatius de la casa i ha exercit responsabilitats diverses, com cap de redacció i cap d'informatius.

Miquel Herrada ha explicat els principals objectius que es marca al capdavant d'aquesta nova etapa de Cugat.cat.

Miquel Herrada

Mirarem de concentrar-nos en les nostres tasques fonamentals com a servei públic: ser un reflex plural de la societat i obrir-nos al màxim.


Herrada és llicenciat en Periodisme per la UAB, màster en Relacions Internacionals a l'IBEI i ha cursat postgraus en periodisme digital i videoperiodisme. A més de Cugat.cat, ha treballat en altres mitjans com Catalunya Ràdio, la Cadena SER, COM Ràdio i el Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.