Sant Cugat experimenta el major creixerment de famílies nombroses


  • Comparteix:

Sant Cugat és la ciutat catalana que ha experimentat un major augment de famílies nombroses en el darrer any amb un percentatge del 67%. Segons l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, aquest fet es dóna perquè la nostra ciutat ha sabut adaptar el creixement demogràfic a un entorn adequat.

En el període 2001-2002, el nombre de famílies nombroses al nostre municipi va passar de 760 a 1.100. Aquest creixement del 67% està molt per sobre del 23% que s'ha donat a Catalunya, i la baixada del 0,8% a la resta de l'Estat.

Segons la FANOC, les ajudes universals que la Generalitat dóna a les parelles amb fills menors de 7 anys ha animat a moltes famílies a acreditar la seva condició de família nombrosa. Raúl Sánchez, director executiu de la FANOC, considera que l'augment que s'ha donat a Sant Cugat és molt rellevant:

Raül Sánchez

Mentre a Catalunya els nombre de famílies nombroses ha aumentat un 23%, a Sant Cuat ha pujat un 67%


Sánchez ha remarcat, però, que l'augment de famílies nombroses no és real, ja que hi ha llars que no tenen el títol acreditatiu, la qual cosa situa Sant Cugat un total de 2.500 famílies amb 3 o més fills. El director de la FANOC ha afirmat que la nostra ciutat reuneix alguns ingredients per ser el paradís de les famílies grans:

Raül Sánchez

Sant Cugat és una ciutat familiarment amable perquè combina creixement amb un entorn adequat


Sánchez ha valorat molt positivament les mesures de protecció a la família enegades pel overn català, tot i que ha recordat que queda molta feina a fer per equipara les ajudes a les de la resta d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.