La C-58, operativa un altre cop a l'alçada de Bellaterra


  • Comparteix:

La C-58 va patir retencions dimarts i dimecres

La C-58 va patir retencions dimarts i dimecres

L'autopista C-58, que passa als voltants de Sant Cugat, torna a estar operativa a l'alçada de Bellaterra i l'accés sud a Sabadell. Les obres per desmuntar el vell pont de la carretera B-1414 a la zona de Bellaterra han acabat tres dies abans del previst. En principi, el projecte havia d'acabar el dia 14, però l'operació ha resultat ser més fàcil del que s'esperava.

L'obra té relació amb la construcció d'una gran rotonda a l'accés a Sabadell Sud i el parc empresarial de Sant Pau de Riu Sec. Ara la construcció es traslladarà als marges de l'autopista, on s'està trencant l'estructura del pont en peces petites per poder traslladar-les en camió. L'eliminació del pont va provocar dimarts i dimecres llargues cues a primeres hores del matí en direcció Barcelona i Terrassa.

La C-58 té una altra obra pendent, la del carril bus-VAO que ha de permetre alleujar el trànsit d'aquesta via entre Barcelona i Montcada, especialment a primeres hores del matí dels dies feiners. Aquest any el projecte encara la darrera fase i està previst que finalitzi el darrer trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.