La fleca de l'Estació reobre les portes amb una cara renovada


  • Comparteix:

La nova fleca Serrajòrdia al carrer Valldoreix

La nova fleca Serrajòrdia al carrer Valldoreix

El nou forn Serrajòrdia ha obert les portes per primer cop aquest dilluns a Sant Cugat. És la remodelació que els antics propietaris han fet de l'emblemàtica fleca de l'Estació situada al carrer de Valldoreix. L'establiment, que portava 23 anys obert, ha decidit apostar per una modernització del local i, a la llarga, del producte que ofereix.

La fleca de l'Estació, forners des del 1964, reobre les portes a la ciutat amb un aspecte modern i una zona amb taules a l'interior. El nou local del carrer Valldoreix porta el cognom de la propietària del negoci, Laura Serrajòrdia, que ha explicat a Cugat.cat el per què dels canvis.

Laura Serrajòrdia

Hem renovat el local però la filosofia, el producte i la clientela no han canviat.


En aquesta nova etapa, Serrajòrdia vol introduir productes nous més endavant i fins i tot oferir amanides i altres menjars al migdia. De cara a les tardes vol apostar per fer berenars. La propietària espera que la clientela augmenti i ha assegurat que la seva filosofia de treball no ha canviat i segueixen oferint 'un producte artesà i d'alta qualitat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.