Roben una perfumeria durant la matinada


  • Comparteix:

Uns desconeguts han entrat la matinada de dimecres a robar a la Perfumeria Elisabeth situada al carrer Valldoreix. Els lladres, han trencat el vidre de l'aparador de la botiga i s'han endut una gran quantitat de productes dels prestatges. Una veïna, al sentir soroll, ha avisat a la policia que ha arribat de seguida però els lladres ja havien marxat.

Eren al voltant de les 6 de la matinada quan un grup de sudamericans, segons els testimonis, entraven a robar a la perfumeria Elisabeth ubicada al carrer Valldoreix. Els mateixos veïns han explicat que els lladres han trencat el vidre de l'aparador de la botiga i amb caixes grans de cartró s'han endut alguns dels productes que hi havia exposats als prestatges i les han carregat en una furgoneta que els esperava a la cantonada del carrer Valldoreix amb San Bonaventura. Una veïna ha sentit soroll al carrer i, en treure el cap pel balcó que dona a la mateixa via, ha vist com els lladres sortien del local carregats. Immediatament ha trucat a la policia. Tres patrulles de la policia municipal i una de la Nacional han arribat de seguida però no han estat a temps d'enxampar-los.

La propietària de la perfumeria, Isabel Guadall, no pot fer encara una valoració dels productes que li han robat però assegura que, en aquests moments, és quan tenia més gènere a la botiga perla proximitat a les dates de Nadal.

Isabel Guadall

S'han endut moltes colònies però no puc fer encara un recompte del valor dels productes. Han entrat en el moment en què la botiga estava més plena perquè s'acosta el Nadal.



Els lladres no han provocat grans desperfectes a l'interior de la botiga, només han trencat el moble que hi havia a l'aparador i algunes dels prestatges de vidre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.