Tret de sortida del curs per a cuidadors no professionals


  • Comparteix:

Pellicer ha inaugurat aquest nova edició del curs

Pellicer ha inaugurat aquest nova edició del curs

Una vintena de persones participen al curs per a cuidadors no professionals que ha començat aquest dilluns a la Residència Santa Rosa. El curs està organitzat per la Taula per a Persones amb Malalties Neurològiques i Càncer i va dirigit a familiars i cuidadors a domicili que no tenen una formació específica per tenir cura dels malalts.

El curs té una durada de 25 hores que s'impartiran cada dilluns, fins al penúltim dilluns de desembre. La professora de les classes, Rosalina Sicart, ha explicat que el curs té dos apartats, un d'informació inicial comuna per a totes les malalties, i un altre que explica aspectes a tractar específicament per a cada cas.

Rosalina Sicart

Els cursos van adreçat a familiars que cuiden d'afectats per malalties neurològiques i també de càncer.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha felicitat els alumnes d'aquest curs i s'ha mostrat optimista de cara a la continuïtat d'aquestes classes en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.