El Centro Castellano-Manchego, a l'expectativa de les subvencions


  • Comparteix:

Local del Centro Castellano-Manchego

Local del Centro Castellano-Manchego

El Centro Castellano-Manchego tem no poder fer front al lloguer del seu local perquè no ha rebut la subvenció del govern de Castella-la Manxa que servia per assumir aquesta despesa. El seu president, Manuel López, assegura que, des del canvi de color en l'executiu manxec, ni el centre santcugatenc ni la federació catalana de centres han aconseguit contactar amb els nous responsables. A l'expectativa de rebre més informació, el Centro Castellano-Manchego ha programat una Setmana Cultural molt austera, ja que les activitats també es finançaven a través d'aquesta ajuda.

El Centro Castellano-Manchego no ha rebut la subvenció de Castella-la Manxa i tampoc, ni el centre ni la federació catalana de centres saben amb qui poden posar-se en contacte ara que el PP governa a la regió. El president del centre, Manuel López, es mostra preocupat per la situació.

Manuel López

La subvenció de Castella-la Manxa és una gran part del que tenim per subsitir. No sé si podrem afrontar el lloguer més enllà de sis o set mesos.



El finançament de la Setmana Cultural també provenia principalment d'aquesta subvenció, i per aquest motiu, enguany, s'ha limitat a un parell d'activitats que han tingut lloc aquest cap de setmana.

A més, López ha explicat que la situació d'incertesa del centre fa que la seva petició de què l'Ajuntament els cedeixi un local té més sentit que mai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.