Uns 80 santcugatencs s'uneixen per pedalar contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

Gairebé 80 santcugatencs s'han animat aquest diumenge a pedalar contra el canvi climàtic. La pedalada popular, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat i l'Ajuntament dins les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, ha sortit de la plaça de la Vila i ha comptat amb dos recorreguts, un per als més petits de dos quilòmetres i mig, i un altre per a adults de set quilòmetres i mig que han transcorregut per diferents indrets de la ciutat.

Uns 80 ciutadans s'han aplegat davant l'ajuntament aquest diumenge en una de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La Unió Ciclista Sant Cugat i el consistori han organitzat aquesta pedalada popular que s'ha desenvolupat per diversos carrers de Sant Cugat.

En el marc d'aquesta iniciativa, el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha avançat que la intenció del consistori és unir els diferents carrils bici de la ciutat.

Joan Puigdomènech

El que hem de fer és que la ciutat tingui la xarxa de carril bici ben interconnectada. Ara tenim trossos de carril bici, hem de combinar la mobilitat de tota la ciutat.




Malgrat la lleugera davallada de participants respecte l'any anterior, molts pares i fills s'han unit a la iniciativa i han explicat a Cugat.cat què els interessa més del món de la bicicleta.


Participants

És una manera d'estar amb tota la família, fer esport. / Ens agrada molt anar en bicicleta i és una bona manera de conviure amb aquest medi. / Falta més promoció de la bicicleta a Sant Cugat.



A més dels dos recorreguts proposats, els santcugatencs han pogut gaudir d'altres activitats relacionades amb la mobilitat sostenible a la rambla del Celler. Un circuit de karts a pedal, un curs d'iniciació al 'segway' i una exposició de vehicles elèctrics, a més de jocs solars per als infants, han estat algunes de les propostes.

Els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura continuaran aquest dimarts amb la cursa de polítics en la qual cinc regidors del ple, un de cada partit, aniran des de l'ajuntament de la nostra ciutat fins al de Barcelona amb diferents mitjans de transport. La iniciativa neix per comparar els temps i els costos ambientals i econòmics de cada trajecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.