Les JERC demanen una campanya informativa sobre sexualitat i anticoncepció


  • Comparteix:

Demanen màquines expenedores de preservatius als instituts.

Demanen màquines expenedores de preservatius als instituts.

El grup local de les JERC ha presentat al tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut una proposta per fer una campanya informativa sobre temes de sexualitat. Els joves republicans demanen, a més, que es col·loquin màquines expenedores de preservatius als instituts. Aquesta proposta es podira debatre en la propera junta de Portaveus del consistori, la setmana que ve.

La voluntat de les Joventuts d'ERC és que es faci una campanya de carrer a nivell municipal que serveixi per informar i sensbilitzar als joves sobre temes de sexualitat, anticonceptius i malalties de transmissió sexual.
I és que per al membre de les JERC, Eduard Anguita, aquests són temes que no estan superats i que cal facilitar als joves de Sant Cugat.

Eduard Anguita

El tema de la desinformació és molt greu i cal treballar-hi. I també, els joves tenim una precarietat econòmica i està bé que se'ns donin ajudes per accedir als anticonceptius i a la informació.


És per aquest moitu que els joves d'ERC consideren que cal engegar una campanya valenta a Sant Cugat que faci arribar tota la informació necessària a la gent jove de la ciutat.

Eduard Anguita

Demanem que es faci una campanya valenta i de carrer, que arribi a tots els joves amb cartells i amb tota la informació necessària.


Entre les propostes plantejades pels joves republicans, destaca la necessitat de distribuir una guia entre tots els joves del municipi, on es doni tota la informació necessària sobre aquests temes.
D'altra banda, des de les JERC consideren també que s'hauria d'ampliar l'oferta de distribució gratuïta d'anticonceptius als centres d'assistència primària i que s'haurien d'instal·lar màquines expenedores d'anticonceptius als centres d'ensenyament secundari, ja siguin públic, privats o concertats.
Aquesta proposta s'ha presentat al tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, i l'objectiu és que es debati a la propera junta de portaveus, la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.