Uns 8.000 santcugatencs recorden familiars i amics difunts pel pont de Tots Sants


Temes relacionats

El cementiri amplia el seu horari per Tots Sants ( 1/nov/11)


  • Comparteix:

Entre 7.000 i 9.000 persones han visitat el cementiri municipal durant el pont de Tots Sants. Un any més, el primer de novembre ha coincidit amb un pont i per això molts santcugatencs han esglaonat les visites entre el cap de setmana, dilluns i dimarts. Tot i això, aquest últim ha estat el dia que més persones ha rebut l'equipament, seguint la tradició.

Enguany, l'equipament municipal esperava rebre al voltant de 9.000 visites durant els quatre dies de pont. Les xifres han complert les expectatives, ja que han estat entre 7.000 i 9.000 les persones que han decidit dedicar el seu record als familiars i amics desapareguts durant el dia de Tots Sants. L'assessor de família dels Serveis Funeraris del cementiri, Eduard Gili, ha subratllat que molta gent ha repartit les visites durant aquests dies de pont.

Eduard Gili

Ha estat molt repartit perquè Tots Sants ha caigut en pont. Han passat entre 7.000 i 9.000 persones.


Gili, però, ha remarcat que les famílies santcugatenques segueixen la tradició i continuen duent flors als difunts el primer dia de novembre.

L'equipament municipal ha ampliat el seu horari de visita per la diada de Tots Sants. Ha obert a les vuit del matí i fins les sis de la tarda. A més, la capella del cementiri ha acollit una pregària en memòria dels difunts a dos quarts d'onze del matí.

Des de dissabte passat i fins aquest dimarts, el cementiri municipal ha posat a l'abast dels santcugatencs un servei especial d'autobús, actiu entre les deu del matí i les sis de la tarda i amb una freqüència de pas de cada mitja hora, amb la voluntat d'intensificar la connexió del centre de la ciutat amb l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.