El Club Muntanyenc comença avui la recollida de material per a la Fira d'esquí


  • Comparteix:

La primera edició de la fira es va celebrar el 1975

La primera edició de la fira es va celebrar el 1975

Ja es poden portar a les instal·lacions del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) el material d'esquí i de muntanya en desús per oferir-lo a la 37a edició de la fira d'esquí. El cap de setmana es podrà adquirir a preus reduïts el material recollit fins aquest dimecres. Enguany, també hi haurà material d'ocasió provinent de diverses botigues especialitzades de la ciutat.

De dilluns a dimecres es farà la recollida de material i a partir de divendres i fins diumenge es durà a terme la venda. Els socis del Club Muntanyenc tindran el primer dia de venda reservat només per a ells. El gerent de l'entitat, Marc Dinarès, ha explicat l'objectiu d'aquesta iniciativa, que també serveix per finançar algunes de les activitats de la secció d'esquí. Són declaracions a Cugat.cat.

Marc Dinarès

Està fet integrament per voluntaris i és una tasca per acostar la muntanya i l'esport a gent que no es pot permetre comprar material nou.


La recollida de material serà de cinc de la tarda a nou del vespre. L'exposició i venda del material començarà el divendres de sis a nou del vespre per als socis i la resta del cap de setmana de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. La devolució de material es podrà fer dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent de cinc de la tarda a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.